Dra åt helvete KS, tack hemvården

Idag ska vi städa bort alla mediciner, sjukhussängen och allt annat som hade med cancern att göra. Bort med det! Huset ska bli hemtrevligt och mysigt. Bara ASIH kan komma och hämta säng-jäveln.....




Måste bara få detta skrivet: Karolinska Sjukhuset, ni har inte hjälp oss på nåt sätt. Ni kommer inte få något tack från oss, ni har ljugit, undanhållit och inte gett oss den hjälp vi behövt. Varken pappa eller vi har fått nån hjälp från er. Det är pinsamt och sorgligt att sjukvården i Sverige år 2009 suger så hårt. Att vänta på hemvård i fyra månader är skandal. Att pappa fick använda en stol som rullator är bara hemskt. Jag hatar er. Ni är så avtrubbade och sönderstressade att ni inte gör nån nytta. Allt tog så jävla lång tid, ni glömde bort oss, skickade till fel adress och behandlade oss illa. Vi hade mer än gärna sluppit er.
De enda personerna från er som vi vill tacka är sjukgymnasten och arbetsterapeuten som till slut tog tag i saken. Ni ordnade så att pappa fick en sjukhussäng och andra saker som han verkligen behövde för att kunna klara sig den sista tiden. Resten på KS kan dra åt helvete.



Hemvården: Er vill vi tacka med värme och kärlek. Ni tog er tid för pappa och oss och gav honom så mycket den sista tiden. Varje gång ni kom hem till oss, kände vi oss trygga. Ni alla var så fina som personer och tog hand om pappa med värme. Tur att pappa fick komma hem och slippa det äckliga Karolinska Sjukhuset. Här hemma hade han oss 24 timmar om dygnet och er. Ni gjorde ett jättefint jobb. Tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0