Labrador-rackorna!

Så det är en sådan hund vi kommer få hem på fredag? :)
Labradorhundarna

"Labrador-rackorna, ha de sämsta anseende som väl några hundar kunna ha. De äro i verklig mening allätare, och försmå ingenting, från och med fiskavskräde och läder till och med människor. William J LOng skildrar på sitt mästerliga sätt dessa hundar. "Arga svultna djur, som drogo slädarne om vintern, och som om sommaren ströko omkring och levde av att jaga kaniner och plundra fiskarnes torklador och svinstior eller fånga flundror på stranden då tidvattnet sjönk. Vågar du dig ut bland dessa hundar och är rädd, så rusa de på dig och hugga likt vilddjur efter ben och strupe, men sväng ogenerat med en duktig käpp eller ändå bättre, gå lugnt din väg utan att låtsas om dem, och de slinka undan och snegla på dig med en hungrig blick ur ilskna ögon".



(Text ur en gammal hundbok, http://www.alltomhundar.com/hundforum/viewtopic.php?f=8&t=6536)

Kommentarer
Postat av: Emmas Form

svar: hihi näe, möjligtvis det blonda hårsvallet då! ;D Och du ska absolut se filmen!

2009-11-23 @ 20:12:55
URL: http://emmasform.blogg.se/
Postat av: Mor

Pappa och jag har ikväll pratat om regler som vi bör lära Sune. Jag föreslog att han skulle få hundgodis om han hoppa upp i sängen, han bör ju lära sig från början att sova i sängen, eller hur?

Imorgon åker jag och köper en första säng som inte är så stor, det skall vara lite mysigt och inte för stort i början, det gillar hundar. När Sune är rumsren köper vi en "finare säng".

2009-11-23 @ 22:39:35
Postat av: Milda Matilda

Det låter bra! Och jag berättade för Joao om vovven. Han äskar labradorer :) Självklart ska du träffa honom om han kommer. Han hälsade till er.

2009-11-23 @ 22:59:26
URL: http://tildars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0