Överraskningen!

Andreas fyller ju faktiskt 25 på måndag och igår kväll firade vi honom riktigt ordentligt :) Det enda han visste var att vi skulle hem till hans familj och äta middag. Första överraskningen var att min "lilla" familj droppade in, alltså båda systrarna + deras familjer, dock kunde inte mamma och pappa komma pga att pappa är infektionskänslig under behandlingen.
Efter lite champagne och skålande satte vi oss till bords. Bordet var jättevackert uppdukat med ljus och maten bestod av turkiska kräftor, pajer, sallad och hembakat bröd. MUMMA!
Lagom till efterrätten smet jag iväg för att möta upp vår hemliga gäst -En magdansös! Andreas fattade ingenting då Kristina började mixtra med sladdar för att koppla in en stereo och den turkiska musiken dundrade igång på hög volym. Jag kommer aldrig glömma hans ansiktsuttryck då magdansösen dansade ner för trapporna, han blev helt generad! Hahaha :) Vi gav henne låtsaspengar som var märkta med olika valörer (vi hade tillsammans samlat ihop pengar till en gemensam present).
Vår dansös drog upp Andreas för att dansa och vi satte på honom en fez gjord av en turkisk yoghurtburk och en stor lösmustasch. Han skakade både bröst och rumpa tillsammans med den graciösa dansösen och till slut fick han alla pengar som hon samlat ihop.
Han fattade fortfarande ingenting, vi bad honom att räkna ihop hur mycket pengar han hade fått och då han fortfarande såg förvirrad ut, berättade jag att han och jag ska åka på en weekend till Istanbul. Han var bara tyst och jag tror att han blev en aning överväldigad och chockad.
Han hade anat nånting om Turkiet eftersom han fått ett jättefint grattiskort (gjort av min syster S) med en bild på honom från vår turkietresa i somras och vi hade ju också ätit turkiska kräftor. Men som tur var, berättade hans ansiktsuttryck att han inte anat ett skit. Så himla roligt :)
Glad turk efter den heta magdansösen :)
Andreas försöker se hård ut..
Han ser glad ut iaf, tror vi lyckades med presenten :)
Micke har alltid önskat sig en turkmustasch...
Den glade 25-åringen :) Jag älskar dig hjärtat!

Kommentarer
Postat av: Michaela

han ser ut som en turk pa sista bilden

2009-09-06 @ 15:24:27
URL: http://swedish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0