Eller känner ni nån kille som kan dansa? Andreas?

Chip N'Dales - exotiska dansare

SverigeEvent

Publicerad: 2010-03-18, Annons-ID: 0010-064972

Vill du dryga ut studiemedlen eller gillar du att synas och vill ha betalt för din talang? SverigeEvent söker nu ett antal nya medarbetare i Kalmar, Stockholm, Göteborg och Malmö! 

Vi på SverigeEvent jobbar med en mängd olika typer av arrangemang och festligheter, såsom företagsevent, catering, smak- och dryckesprovningar, möhippor, tjejfester, limousineservice mm. 

För möhippor och andra tjejfester söker vi nu medarbetare som vill underhålla med exotisk dans, eller "Chip N'Dales" som det också kallas. Genom att jobba med oss kan du få underhålla tjejgäng med roliga nummer eller rent av danser. Har du erfarenhet av dans är det ett stort plus och även om du har erfarenhet av liknande uppdrag. Men det kan också vara så att du helt enkelt har det i blodet! Det är naturligtvis även en fördel om du har ett öppet sinne och känner dig trygg i att handskas med människor. 

Lönen är bra, men det kan förekomma något obekväma arbetstider, men vem bryr sig om det när man har en hel möhippas fulla uppmärksamhet! 

Jobbet är uppdragsbaserat och krockar sällan med "vanliga" arbetstider.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0