Måndagskväll med min kärlek

Andreas: Tilda!
Jag: mmm
Andreas: Jag kan tänka mig att vänja mig vid att maten är klar då jag kommer hem från jobbet
Jag: Ok...?
Andreas: Kan du tänka dig att vänja dig vid det?
Jag: Ehm...Nej...?
Jag har lagat mat lagom tills han kommit hem både igår och idag. Detta måste stoppas! Sen flikade han också in nåt i stil med "disken diskas inte av sig själv Tilda". Men då jag inte svarade på hans lilla skämt (hoppas VERKLIGEN att det var ett skämt!) gjorde han skiten själv. Älskar dig hjärtat :)
Moahahahaha :)

Svininfluensan efter musikvideo

Jag har kommit fram till att jag nog har den. Har legat sjuk i 6 (jävla) dagar med alla svininfluensans symptom, eller så var det veckan innan som gjorde slut på mig.
Fick ett superkul jobb i en musikvideo till bandet Mama Kin. Jag skulle egentligen bara vara en karaktär (skyltdocka), men de behövde hjälp med styling också. Tror att jag stylade tolv stycken tjejer! Så himla kul. Musikvideo var helt nytt för mig och temat var "Fear and Loathing in Las Vegas", ni vet den galna filmen om droger mm som Johnny Depp är med? Så himla coolt :)
Här är iaf resultatet:
Jag tycker att det blev så himla bra! Speciellt stylingen ;) Sjukt kul tema att styla efter och det var också riktigt kul att agera skyltdocka. Mer bilder på det kommer då videon har släppts, den 3:e eller 4:e september... Det är snart och så himla spännande! Fler bilder finns på http://mamakin.se/news/
Notera att jag ser ut som en pygmé på den första bilden.

Ny bloggerska!

Nu har även jag hamnat i bloggträsket.. Hur kom det sig egentligen? Antagligen för att jag är självupptagen och gillar att skriva :) Peace and Love.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0