förvirrad?

Då jag gick för att slänga soporna igår måste jag varit helt inne i mina egna tankar... Soprummet ligger längst ner och jag bor på våning tre. Jag tog trapporna på vägen upp igen och körde in nyckeln i dörren, men det gick inte att vrida om låset.
Det brukar väl alltid funka? Drog ut nyckeln igen och försökte typ ytterligare tre gånger. Till slut såg jag namnskylten intill dörren. Det var inte min dörr jag stod vid... Vart var jag? Vad höll jag på med? Tänk om någon trodde att jag försökte göra inbrott? Jag sprang ut i trapphuset igen och såg att jag gått en våning för långt, jag var på våning fyra, vid lägenheten över mig. Jag sprang ner en våning, dubbelkollade att jag stod vid min dörr och skyndade mig in i lägenheten. Hoppas ingen sett mig!
Hur sinnesförvirrad kan man vara? Jag gör alltid såna här grejer!
Som då jag skulle åka och möta min systerdotter vid Slussen, då stod jag på perrongen vid centralen och gick på Mörby Centrum-tåget ist för gröna i motsatt riktning. Då jag åkt en station märkte jag att jag var vid Östemalmstorg... Eller då jag var på väg hem från skolan och löste korsord på t-banan (jag vet, det är bara pensionärer som löser korsord, men jag älskar det!), jag vaknade till då jag hörde en station jag inte kände till, jag hade alltså åkt tre stationer för långt.
Det är vid dessa tillfällen som jag önskar mig en vårdare.

Kommentarer
Postat av: jenny

haha! matilda. jag skrattade så åt detta inlägg. särskilt sista meningen!

2009-10-23 @ 11:26:52
URL: http://vardagsglimt.blogg.se/
Postat av: Andreas

Tilda! Du har en vårdare redan...

2009-10-25 @ 11:41:42
URL: http://rabbes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0