Mitt pyssel i fredags

Köpte en magtröja på HM som jag var sugen på att göra om lite. Var så länge sedan jag pysslade eller sydde om kläder, så i fredags satt jag hemma i min lilla lya och drack rosé, pysslade och tittade på Rolling Stones-dokumentären. Något jag borde göra oftare. Vara hemma alltså.
På med lite bling bling såklart.
Klar!
Och så här söt och pigg är jag just nu efter en hård dag och vecka med massa jobb och ingen sömn. Snart blir det köttfärssås och spagetti och SÖÖÖÖÖÖÖMN! zzzzzzz

Frankrike i bilder

Frankrike var så otroligt avkopplande! Vi solade, åt, flöt omkring på madrasserna i poolen och drack fiiiiint vin. Mer än så orkade vi inte. Jo, vi plåtade en del. Dessa bilder kommer!
Nu ska jag piffa upp lite kläder. Var på panduro idag och köpte roliga grejer att sätta på kläderna. Underbara fredagskväll!

Hej Maria!

Min email är [email protected]. Skriv vad du vill :)

Åtta jävla månader utan dig

Och här sitter jag levande. Orden börjar ta sina. Jag har skrivit och skrivit, gråtit och gråtit. Men idag känner jag att orden börjar ta slut. Det finns kanske inte heller ord som beskriver. Ord är överskattat i vissa sammanhang. Har ni tänkt på det?


Jag hoppas att du sover gott pappa. En del av mig vill fortfarande inte förstå, men du ska veta att du är så saknad. Din bortgång är än idag suddig, det är nåt ihåligt i hela situationen. Men jag vet att du ser att jag klarar mig. Vi klarar oss. Du behöver aldrig känna oro.

Hej!

Jag ville bara säga hej. Igår kom jag hem från Frankrike och känner mig mer förvirrad än någonsin. Men samtidigt överlycklig! Vi hörs senare!

Hej!

Jag ville bara säga hej. Igår kom jag hem från Frankrike och känner mig mer förvirrad än någonsin. Men samtidigt överlycklig! Vi hörs senare!

Dans quelques heures je vais en France et John!

John? Nej. Detta betyder (enligt google translate) "Om några timmar åker jag och Johanna till Frankrike!". Voulez-vous coucher avec baguette? Inga problem, oroa er inte. Imorgon sitter franskan som en käftsmäll!

Utbjuden på date gånger två

Idag kom en man in i butiken, en man som inte missat en enda måltid i sitt liv... Han hade även en färgglad hatt på sig och log med hela ansiktet.
Mannen: "Åh vad du är vacker!"
Jag: "Tack så mycket."
Mannen: "Vill du gå på date med mig?"
Jag: "Nej, jag har pojkvän." (Funkar ju alltid att säga)
Mannen: "Men du är en väldigt vacker Adidas-flicka."
Sekunden senare frågar han min kollega om han kan läsa åt honom, mannen kunde tydligen inte läsa själv... Och då gick det upp för mig - han hade inte alla hästar hemma.
Igår kom en annan (svettig och tjock) man in i butiken. Jag stod vid entrén och hälsade glatt på honom. Han öppnar sin (stora) mun (utan tänder) och utbrister "Vackra flicka, ska vi gå ut på en date?" Även denna gång hade jag pojkvän. Man kanske inte ska ta det som en förolämpning, utan istället som en komplimang då dessa äldre herrar bjuder ut en? Skulle inte tro det.

Fyfan vad härligt det är

då man skrattar så att man får ont i magen och svettas som en gris. Detta har hänt mig två gånger idag. Så där så att man verkligen känner att man måste kasta av sig ett plagg för att inte dö av värmeslag (och få lökringar). Ja, det är glädje! Nu ska grisen duscha.

Plingipingles

Bilder snodda av Carro från i lördags.
Carro nobbade denna stackars kille rätt hårt och då jag ville föreviga hans nobb fick vi två långfingrar mot oss.
Vad trodde det torra keps-monstret egentligen? "Man måste inse sina begränsningar" som Carro sa :)
Hård men rättvis. Det är min tjej!
Tack för i lördags snyggbrudar!

Prins Sune

För några dagar sedan hade jag min mysiga prins här hemma i lägenheten. Vi var och badade, gick runt halva Kungsholmen och låg sked. Dock skällde han hela natten. Jag var så arg så att jag kokade. Hunden har inte sovit hemma hos mig på evigheter och han reagerade på minsta lilla ljud. I huset där mamma bor, är det tyst om nätterna. Det är det inte i mitt lägenhetshus där det bor ca 500 personer... Jag var trött som en åsna och Sune var, trots nattens bravader, pigg som en nyponstjärt.
Gay-posen. Vart har han lärt sig den där?
Jag vet, jag ser en aning skadad ut medan Sune sover middag. Alltid vara nära. Står man och diskar, ligger han på ens fötter och värmer. Här står jag i badrummet och sminkar mig och Sune ligger och springer med tassarna i sömnen. Mys-hund!

Fest - jobb - fest

Efter en helg bestående av fest och fest och jobb, vaknade jag kl. 14.00 idag!? Jag som trodde att man skulle bli morgonpigg så här vid 25-årsåldern? Igår var Carro och jag, samt två andra partyglada tjejer ute och svängde. Hade askul! Kvällen avslutades även med min favorittjej - Carro. Hon har numera ett färdigt bäddsett hemma hos mig så att hon kan sova här när som. Älskar det! Vi pratar tills vi somnar och det är bara så mysigt att ha henne här! Om jag bodde större skulle hon få flytta in på en gång. Dessutom är hon förbannat snygg (tyvärr tog jag inte många bilder igår):
Ute och leker på stan, spanar kanske på lite lamm?
Väl hemma, rostade mackor, te och romantisk (?) film...
Väldigt romantisk film. Detta somnade vi gott till och idag då jag vaknade och gick på toa fick jag se detta kärleksmeddelande på badrumsspegeln:
Carro gick upp en aning tidigare än jag (som tydligen hade sovit med datorn i knäet och vi hade glömt tv:n på, samt alla lampor, hur trött var jag igår egentligen?) och skrev en kärlekshälsning. Hon är så jävla underbar!
Idag tvättas det och snart kommer jag förvandlas till människa igen. På återseende!

Bilden får tala för sig själv

Ha en fin fredag!

Konstiga människor dras till mig

Här om dagen klev en man på tunnelbanan, han var en framgångsrik regissör och berättade att han var på väg till en music video - inspelning. Han pratade länge om sin karriär och sitt yrke, berättade sina knep om hur man ska gå till väga för att lyckas som skådis och filmare. Jag lyssnade intresserat och då jag gick av fick jag hans visitkort:
Bilden är liten så att jag inte hänger ut denna filmare/regissör. Visitkortet består av kopieringspapper och han har klippt av det så att några bokstäver saknas. Men vad gör det? Kontaktuppgifterna syns ju klart och tydligt och jag lovade att höra av mig. Man kanske borde ta chansen... Nu har jag ju faktiskt fått en hel del tips om hur jag ska lyckas. Svårt beslut.

Min tvilling

Jag har en tvilling. Världens finaste tvilling. Vi delar mycket, både goda och onda ting. Ibland blir jag skrämd över hur lika våra historier är. Egentligen är vi inte speciellt lika som personer, men vi har precis gått igenom exakt samma saker. Då hon pratar blir jag nästan rädd, det är som att hon återberättar min historia.
Vi kommer även fram till samma sak varje gång vi pratar - att vi är helt sjukt underbara, vackra och ståtliga. Ja, vi är mycket självgoda. Mycket, mycket självgoda. Men som jag brukar säga, om ingen annan ser hur grym man är, måste man poängtera det själv. Ja, vi ger oss själv komplimanger. Ofta. Det finns nog inga människor som är häftigare, hårdare och starkare än vi. Det är inte heller många som förstår hur bra vi är. Det är synd. Dessa jävla stolpskott. Ja, ni vet vilka ni är och nu i fortsättningen ska jag och min tvilling hålla oss till folk på vår egen nivå. Ni kanske tror att jag är ironisk? Det händer ju ibland att jag är det... Men nej, jag är gravallvarlig. Min underbara tvilling och jag ska nu sussa sött. Det hoppas jag att ni andra fantastiska, vackra och starka personer också ska göra! Puss på er :)

Rövaren i skogen

Såg den här snygga bilden som en vän lagt upp på facebook och jag vill bara dela känslan som bilden frambringar med er.
Ledsen att bilden är suddig och tagen långt ifrån. För ni vill väl ändå skåda skönheten på närmre håll? Mmmm....

Drömmer mig bort...

Halvsover i soffan efter en dag på jobbet, har matkoma. Blundar och känner smaken av baguette (?) Jamen just det! Det är ju bara för att jag och Johanna ska till Franska Rivieran den 20:e! :) Längtar!

Hum hum

Delad. Jag vet inte vad jag ska ska ta mig till och kan inte sluta.
Det går inte att sluta.

Lördagskvällen med Carro

Vi började kvällen med lite mat och vin. Faktiskt inte så mycket vin. Men eftersom vi båda var lite slitna efter veckan bestående av mycket jobb, blev detta resultatet:
Jag skrattar så att jag får ont i magen eftersom Carro inte kan gå normalt ner för trappan. Snurrig efter vinet håller  hon sig hårt i räcket. Samtidigt som jag tar kort på tanten, ramlar jag själv.
Carro lämnar mig halvt sittandes i trappan.
Sedan drog vi till nåt ställe här på Kungsholmen och senare till Malmen med mycket trevligt sällskap! Igår låg vi och solade i Rålis, pratade skit och åt kakor. En toppenhelg helt enkelt. Idag ska jag handla, städa och tvätta. Finns ändå inget skoj att göra då regnet öser ner.
På återseende!

Min coola mormor gav mig en cykel!

Visst är den fin?
Har ju skrivit om min häftiga mormor tidigare. Hon älskar att dansa och cykla och då hon fyllde 80 år önskade hon sig en ny cykel i present. Inte alla som får en ny cykel i 80-årspresent! Hon är coolare än de flesta. För nån månad sedan spelade hon bingo och vann ännu en cykel och eftersom hon då hade tre stycken, ansåg hon att hennes barnbarn (jag) skulle få den hon vann. Här är den!
Tack älskade mormor! :)

RSS 2.0