Min andra semestervecka med Anton, eller ska jag kalla dig Aton?

Förra veckan hände jag med Anton varje dag. Jag stod ut med hans skämt, hans doft, hans skratt och hans snarkningar. Men jag gillade det! Anton är världens finaste. Vi njöt av poolhäng, båtturer, grillning, alkohol, fika och även en angenämt restaurangbesök i den ödsliga staden Stockholm. Jag njöt i fulla drag. Anton har även fått ett nytt smeknamn - Aton. På fyllan råkade det i farten ramla ut min mun.
Vattenbalett såklart
Den är lång och smal...
Detta är en grymtande gris som man ska ha i kylskåpet. Anton har den ovanför sitt kassaskåp (?) Att han ens äger ett kassaskåp... Och kan denna felplacering av griseknoen vara en orsak till hans love handles? Eller vad säger du Eight-ton? Moahaha!
Mitt försök till att driva tillbaka för alla hans smal-skämt om mig då jag såg sopbilen: "Känner ni, det luktar Anton!" Anton jobbar ju som sagt som sopgubbe. Ok, det var inget lyckat skämt. Men min mamma brukar alltid säga att det viktigaste är att man försöker.
Mama Fanny är alltid lika vacker!
Jonas, Fanny och jag
Karlbergs slott
Anton lutar sig tillbaka. Karlbergskanalen precis utanför mig.
Restaurangbesök kvällen innan vi åkte till mitt land.
Tack för ditt leende Aton!

Butiksjobb - en rolig historia! Jag överdriver såklart.

Dagen har rusat snabbt förbi - skönt, för jag har jobbat på världens tråkigaste jobb. Eftersom jag jobbar i butik, som är bland det tråkigaste och mest okreativa man kan göra, brukar jag närma mig kunderna som om jag vore på dejt. Jag älskar att prata. Om de t.ex. har en rolig dialekt frågar jag vart de kommer ifrån och sedan är snacket igång. Lista på roliga saker som hänt mig under åren som jag jobbat extra i butik (obs! Konstiga människor dras till mig):
 • En gång grät en tant på min axel eftersom hon tyckte att jag såg ut som en ängel... Hon visade alla sina skador på kroppen (böld i nacken, böld på foten mm mm). Det kanske inte är bland de roligaste minnena, men det var ändå roligare än att vika kläder, städa och stå i kassan.
 • Jag har blivit utbjuden på dejt och fått komplimanger, både från kvinnor och män. Dock har jag alltid tackat nej till utbjudningar.
 • En man ville ge mig 500 kronor i dricks. Jag tackade nej även då.
 • Jag har fått många bra restips.
 • Jag sålde skor till en kille som jag inte kände igen - Henke Larsson. Nej, jag sålde förresten inte, han var sponsrad.
 • Jag har hjälpt Shippens fantastiska brutta Svetlana (eller vad hon nu heter...den där utvikningsbruden) genom att ge henne en kundvagn. Hon plockade så mycket kläder att hon inte kunde bära dem. Det var inte hon som betalade. Shippen var sponsrad. Räkningen gick på 12600 kronor. Hon frågade mig även sött: "Vilket linne ska jag ta? Det som är kortare eller det som är långare?" Jag svarade: "Det som är långare." Ingen kommentar på den.
 • Jag har blivit antastad. Ok, det är inget kul minne.
 • Jag har dekorerat skyltfönster. Det är faktiskt skoj på riktigt.
 • Jag har sålt kläder till Daniel Westling. Han är stiligare i verkligheten.
 • Igår fick jag medla mellan två kunder, en kvinna klagade på att en man luktade svett och ansåg att han borde se efter sig hygien bättre. Mannen ansåg att kvinnan var dum i huvudet. Jag fick medla och sa att det är helt ok att lukta svett, kvinnan fick helt enkelt hålla sig på avstånd eller hålla för näsan. Stackars man.
 • Jag har lärt känna underbara människor.
Det är alltså bara GANSKA tråkigt att jobba i butik :)

Franska Rivieran - här kommer Vide och Matilda!

Japp, på hemligt uppdrag i Franska rivieran :) I augusti drar vi! Spännande va!

Helgen på Vätö ger mig mardrömmar OBS! Varning för bajs.

Det där lät hemskt! Mitt landställe är mysigt, jättemysigt! Dock slutade min och Antons lördags kväll på ett jävligt skitigt sätt...
Morgonsång!
Anton, Vide, Johanna, Benjamin, Fanny, Daniel, Sabrina, Jocke och jag åkte till mitt land i fredags. Det blev en mysig vistelse med mycket alkohol, grillning, spel och lekar. Dock drömmer jag fortfarande mardrömmar om helgen. Jag andades bajs och amoniak i tre timmar! Det var det äckligaste jag gjort!
Vid midnatt blev jag lite kissnödig och skulle gå på toa, mulltoa rättare sagt. Vad möts jag av? Brun vätska över hela golvet! Jag fick panik och gick in till folket i stugan. "Det är bajs över hela golvet!" Anton följde med mig ut och konstaterade "Det ÄR verkligen bajs över hela golvet." Jag satte på mig gummistövlar och gummihandskar, redo för att ta hand om bajs!
Ni som kan mulltoor (för ni är säkert jättemånga...) vet att det är en liten lucka under själva sitsen. Den ska man dra ut och tömma lite då och då vilket min mamma hade gjort dagen innan jag och mitt kära, bajsnödiga kompisgäng skulle ut till Vätö. Dock hade vi skitit sönder toan! Jag öppnade iaf den där jävla luckan (får kväljningar bara jag tänker på det) och ut väller ännu mer bajsvatten! "OLUFOIYUHNBK;NNNNNN!" sa jag ungefär... Och bad Anton hämta mer papper. Detta gick inte att torka med trasa. Bajssörjan läckte ända ut i farstun på huset. För att jag skulle orka bära ut lådan med bajs, var jag tvungen att ösa ut hälften i en papperskorg med hjälp av en glasslåda. Efter tre timmars bajstorkning var vi äntligen klara. Anton agerade min assistent och drog ut papper från rullarna eftersom jag hade fullt av bajs på mina gummihandskar och hämtade allt jag bad om. Vi tog slut på två paket med hushålls och toapapper....
Jag var helt slut efteråt, tog en dusch och skrubbade min arma kropp. Då jag kom tillbaka till stugan möttes jag av snarkningar. De andra sk "vännerna" somnade tydligen tidigare än vanligt. Men jag anklagar er inte, för jag skulle gjort samma sak. Vem fan vill torka bajs en lördagsnatt?!
Jag misstänker även att just en av dem är mest skyldig. Jag tänker inte nämna några namn, men denne person gav konstiga ifrån sig mycket underliga ljud under natten. Jag och Anton firade kvällens fest med en varsin öl och låg framför brasan tills jag somnade. Till och med Anton som jobbar som sopgubbe, hade svårt att hålla kväljningarna borta. Tänk er då hur äckligt det var. Precis som han sa "Det här går inte att beskriva för någon, de andra kommer inte fatta hur äckligt det var."
(Som vanligt är det inte pojken på bilden....)
Nu ska jag bjuda er på finare bilder från Vätö (från både min och Sabrinas kamera):
Mama Fanny försöker sig på ghetto-poser. Varför ser du så undrande ut mama? :)
Nöjd Aton bakom ölarna
Min prins
Brännande kärlek...
Vem av er hoppade sönder altanen?

Kan det vara han i mitten?
Hålet fick ett parasoll och en svalkande öl.
Fina vänner lagar det de har sönder!
Kissnödig Vide och kissnödig Johanna. På väg till den blå lagunen.
Frukost...
Lekar arrangerade av mig och Anton.
Irländsk fylla: Snurra 10 varc, drick 5 klunkar öl i balans.
Vide konstaterade och lärde oss att det var BRÄCKT vatten i kanalen :)
Min prinsessa Johanna önskade sig ännu en prins.
Den blå lagunen
Det vackra och nykära paret Johanna och Benjamin vid den blå lagunen.
Jag hoppas att ni, mina vänner, älskar mig ännu mer efter denna helg. Jag har faktiskt hållit i alla eras bajs!

Älskar killar från konstiga länder

Det var en lögn. Varför mailar man okända människor på facebook? Jag fattar inte. Tror de på riktigt att man skulle sätta sig på ett plan och åka ner (för det är ju faktiskt alltid killarna från "de södra europeiska länderna" som mailar) för en blind date?
Men detta mail skrattade jag gott åt:
"I Find u attraktiv;Dont care I dont have any chance with you."
Jag slapp nobba honom, han gjorde det själv. Haha! Sjukt kul ju. Bra där Karim-nånting, du kommer nog långt på de där mailen.

Budvanska rivieran, jag älskar dig!

Nu har jag varit hemma i två dagar. Resan var helt underbar! Gillar man sol, vodka, artiga människor, pittbulls (i don't...), ryssar (i don't), kristallklart vatten, pistolskott (i don't), billigt och höga berg med fantastisk utsikt så ska man åka till Montenegro! Budvanska rivieran pumpar ut energi och glädje. Det finns verkligen nåt för alla där. Lägger upp några bilder här och berättar mer en annan gång!
Världens vackraste Pernilla!

Här sitter jag och blir överöst av smicker!

Fantastiskt! Den här tjejen vet hur man gör människor glada, hur man får personer att känna sig unika och uppskattade. Hon skriver att jag är osvensk, likaså är hon. Det är inte många svenskar (eller människor överhuvudtaget) som verkar njuta av att ge komplimanger som hon. Jag ska ta efter dig! Susanna, du är cool som satan, modig, stark och varm i hjärtat. Shit vilken häftig tjej hon är! Läs här vad fint hon har skrivit. Detta kommer jag leva lääääänge på! Tack!
http://lyxana.blogg.se/2010/july/matilda-den-vilda.html#comment

Det är människor som dessa som jag gillar!

Fick ett mail:

"Hej du vackra!

Hej matilda! 
Det var länge sen du och jag stötte på varandra med gemensamma vänner ute, men jag kände att ville skriva till dig och beklaga allt!

Jag läste din blogg av en slump och satt och grät.

Jag hoppas du mår lite bättre nu. 
Det går saktare uppåt än neråt tyvärr.

Det bästa med att ha sett botten av havet är att man uppskattar det lilla i livet efteråt.
Du är en fantastisk tjej och kommer lyckas med allt du tar dig för!

Många kramar!"
Underbara du. Jag håller med personen i fråga. Jag ser allt ur ett nytt perspektiv efter det här jävliga året. Småsaker är inte värda att ödsla energi på. Dessutom blir man medveten om att man ska tänka på sig själv och ibland sätta sig själv i första hand. Efter att man gått igenom så mkt på kort tid förstår man även att man kan klara mer än vad man tror, jävlar vad hård man blir! :)
Tack för ditt mail. Jag blir varm i hjärtat!

Jag älskar dig pappa.

Vad har hänt sedan sist?

Länge sedan nu... Tänkte att det var dags att skriva av sig lite. Sitter här i mitt flickrum hemma hos mamma och hör hundjäveln på övervåningen, han vaktar oss från allt ont. Vackra Sune :) Vad har hänt sedan sist? Hmm.... Hyr ut lägenheten en månad till systerdotter Melina, bor hos mamma, gravstenen har äntligen kommit, jobbat massor, firat midsommar på en liten ö i skärgården med Anna och massa guys, syster har gift sig, kusin fått barn, granne fått barn, Vide har kommit hem från Grekland, druckit massa vin med Carro, festat med Carro och Pernilla mfl..... Sovit lite men haft grymt skoj!
Nu är det 4,5 timmar kvar tills jag och Pernilla åker till Montenegro! Vi bokade en resa till ett ställe som vi inte kände till över huvud taget... Jag trodde att Montenegro var en stad, var någonstans hade jag ingen aning om... Men nu kan jag berätta allt om Montenegros historia, politik, ekonomi osv för Pernilla (tack Wikipedia haha). Tänkte underhålla henne imorgon på planet :) Montenegro är alltså ett litet land! Inte en stad. Medelinkomsten är 401 euro i månaden, hög korruption och brottslighet, vackra stränder och bra partyliv. Vi vet dock inte vart vi hamnar, hoppas på partystaden Budva. Ska bli så jävla kul!!!!!!!! Tanken var ju från början att åka med Llullan, men efter lite trubbel blev det min trogne resekompis Pernilla. vi bokade för tre dagar sedan och detta blir vår tredje resa tillsammans :)
Rent privat måste jag säga att singellivet är ovant och konstigt, men ganska skönt ändå. Jag är en egoistisk ragata som bara tänker på mig själv. Jag gör precis det jag vill och bryr mig bara om det/dem jag vill. Detta är min egna tid som jag ska njuta av och jag fokuserar endast på att ha kul!
Konstigt ändå... Det går upp och ned såklart, jag ska inte ljuga. Men jag trodde att det skulle vara jobbigare än så här. Just nu trivs jag så bra att det känns som att jag aldrig vill ha en relation igen. Jag vet att det bara är just nu, jag kommer ju självklart vilja det nån gång i framtiden... Men jag är bara inställd på en sak: AUSTRALIEN! Jag vill tjäna ihop lite pengar och sedan jobba i Australien ett år. Spana in danslivet där, leka med Mickan och Poppy och lära mig surfa. Låter inte helt fel va?
Nu ska jag nog försöka sova några timmar innan vi åker :) Vi hörs om en vecka! Puss och kram till er alla trogna :)
ILDA MATILDA
hehe.... Varning för egot....

RSS 2.0