Bli inte rädda


En viss människa anser...

att A borde få massage mm.
Det är jag som borde få det.

Oooh yes

Helt underbart att första redovisningen är över! Nöjd och glad. Det gick fasen bra! Nu jäklar kan jag sova som en stock. God natt!

Vad har ni för er en lördagskväll då?

Själv har man hängt på favoritsjukhuset Karolinska... Var och kollade på halva klassens redovisning som var idag. Fan vad alla är grymma! Så kul att se! Då redovisningarna var över pratade jag med A. Han var tydligen på akuten och hade vänt sitt knä ut och in på sin match idag. Så jag åkte dit.
Tur, som man ibland kan ha, hade han hamnat i rummet bredvid där pappa låg sista gången han var inlagd. Men men. Så är det ibland.
Sjukt snäll polare från laget var med A hela tiden, körde dit honom och körde även hem oss sedan. En eloge till honom. Nu går A på kryckor och hoppas på att knäet blir bra snart.
Vätsketömning av knäet. Det var bättre än Grey's anatomy! Värsta äckliga blodfyllda sörjan :)

Mimmi och Dolly Parton

Var på systerdotter Melinas studentskiva igår med temat "kom som en legend". Shit vad man kände sig gammal... Tror inte att Melina förväntat sig att jag skulle vara utklädd heller. Hon såg lite chockad ut då jag klev ur bilen.
Melina och jag. Hon skämdes nog lite över mig... Hade säkert 5 strumpor instoppade som tuttar och målat läppstift långt utanför läpparna. Dolly Parton har faktiskt så på riktigt!
Här är min livvakt. Klänningen är för övrigt min mormors bröllopsklänning. Den ska jag också ha då jag gifter mig. Ska dock sy om den lite (om jag får mormor?). Nu blir det lite solning eftersom gårdagen bestod av moln.

Nu blir det en resa till hässelby!

Ska möta upp Mickan och Poppy (som precis lärt sig stå! Duktig tjej). Solen skiner! underbart! Ska hoppa in i duschen nu och sen åka. Idag ska vi bli bruna. Puss!

Hej bloggen!

Vet ni! Jag är klar med både uppsats och redovisning och på söndag är första visningen. Jag har även en ny mobil med 12.1 megapixelkamera! Så jävla cool. Här ser ni bilder som jag tagit med den (dessa är dock inte de bästa då de flesta är tagna i mörker):
Imorse, stjärt på väg till jobbet.
Inomhus, ganska mörkt. Bra kvalle iaf. Motivet skulle bra sett lite glad ut så.
Ikväll var vi på promenad längs vattnet. Ser precis ut som promenadbryggan i Riddersvik (hässelby, där jag kommer ifrån och som jag för övrigt ska till och ha picknick med Mickan imorgon).
A spanar efter vilda djur..
Dos-pillaren
Vi kan aldrig bli fina på bild ihop.
Och KOLLA! En utter!!! Jag blev helt till mig! Vi går två meter från vattenbrynet och en fet utter kravlar sig ned i vattnet och simmar ut. Hann inte få upp kameran i tid. Men ni ser att den simmar där ute. Finns det ens uttrar i Sverige? Det MÅSTE varit en utter. Brun och tjock som en bajskorv.
Och kolla igen! En liten kotte :) Rädd och ledsen över att jag klappade den.
Nu bli det snart sängdags och imorgon hoppas vi på sol igen. Mickan, Poppy och de som vill ska ha picknick i Riddersvik. Sedan blir det studentskiva för systerdotter Melina. Ska bli skoj!

Måste ju berätta!

Jag skrev väl att jag ville byta min mobil? Den sög ju iaf. I fredags ringde jag Tele2 för att returnera och byta till en bättre (den jag också skrev om tidigare), men efter mycket om och men gav de mig numret till deras återförsäljare. Ett företag som heter Proffs Call Stockholm - AKTA ER FÖR DEM!
Jag berättade historien för dem, mobilen var inte enligt mina förväntningar och jag ville byta. De frågade vem säljaren var och då jag nämnde hans namn sa de att de inte hade nån säljare i det namnet... Nähe! Så han existerar inte eller vadå? Det muntliga avtalet som var inspelat var också borta... Jag kokade av ilska. Jag hade blivit lurad! Tjejen som jag pratade med sa att hon skulle ringa upp. Tio minuter efter ringer den säljaren som sålt mobilen till mig. Så han uppstod igen? I vilket fall, för att göra en historia kort... Killen ifråga hade ljugit för mig om att jag hade 14 dagars ångerrätt (det har man ju alltid?!), men då jag pratade med honom denna gång sa han att det inte gällde min telefon som är en företagsmobil. Det han sagt om ångerrätt fanns självklart inte med på inspelningen.
Jag var rasande. Jag hade suttit i telefon i 3 timmar. TRE TIMMAR!!!! Så jag skrek till slut och ville prata med platschefen. Platschefen Fredrik Nilsson sa att det enbart är konsumenter som har ångerrätt. HA! Idiot. Är man inte konsument som företagskund??? Jag la på telefonen till slut för att jag var så arg. Läste på konsumentverkets hemsida om vad som gäller för företagskunder och självklart hade jag rätt! Hur kunde de ens tro nåt annat? Det hela slutade iaf med att VD'n och deras advokat är inkopplad och de ska ringa upp mig. För att vara på säkra sidan har jag också anmält till reklamationsavdelningen på Tele2. Vi får se hur detta slutar. De har inte ringt idag, men jag ger mig fan inte. De har ju egna regler som bryter mot lagen. PUCKON.
Nu ska jag och A äta på uteplatsen. Vi har grillat :)

Jag lever!

Har bara massor av plugg för mig som ni säkert förstått. Uppsatsen är iaf klar. Blev helt klar med den igår. Nu är det bara filmen kvar, men den är på god väg. Känns skönt!
Lite uppdatering... Var ute och drack öl i fredags med kompisarna, jobbade i lördags (ingen kul dag att jobba på då det var 35 grader ute) och grillade hemma hos Andreas på lördag kväll. Det var asmysigt. Två kompisar var även här och höll oss sällskap.
I fredags på den irländska krogen. Mickan, Fanny och Bettan.
Bettan var generös med dricks. Dessa kuddar hittade hon i sin bh.
Jag ville ta kort på min älsklingsklänning i lördags innan grillningen. Blev ju jättesnyggt i grodperspektiv... Synd att man inte såg in under. Hade varit pricken över.
Har tyvärr inga bilder från vår mysiga grillning som A hade styrt upp så fint. På dagen då jag jobbade hade han och hans kompis varit och handlat gott, öl och köpt två stolar (han hade bara två till uteplatsen innan). Min man han kan han.
Nu ska jag fortsätta med filmen. Vad gulliga ni är som fortfarande läser trots att jag inte skriver nåt. Men snart blir det ändring på det! PUSS på er!

Vill ha

Jag är ju en sån person som inte blir impad av tekniska prylar. Jag ser liksom inte det coola i det. Alla älskar sin iphone, det finns nåt beroende över den. Ja fattar verkligen inte varför. Det enda jag vill kunna göra med en mobil är att ringa, sms:a, mms:a och ta bilder. Jag har kommit på att det viktigaste med mobilen är kameran. Därför vill jag ha den här fina:
Vill verkligen ha den! 12 megapixelkamera och fin färg. Perfekt.
Ska returnera bajstelefonen som jag köpte och köpa den här ist.

YES!!!!!

Fick precis asbra feedback på uppsatsen :) Den är så gott som klar nu. Ska bara korrekturläsa och skriva ett abstract. Så skönt! Fredagen började bra och ska innehålla filmklippning. Fan vad min redovisning ska blir bra. Grymmaste solodansaren och filmen ska bli så snygg!
På återseende!

Just det

Köp aldrig den där telefonen som jag tidigare skrev om. Den är lika ball som en 90-talstelefon. Kasta! Ska retunera skiten och beställa en ny. Topp fem på kameramobiler... Pffff!!!! Skitkass. Mobilen jag har nu (som nästan är från 90-talet) är tusen ggr bättre. Elm = skittelefon.

Fan vilket drag det är på den här bloggen

Har inget liv! Tröstar mig med en öl i pluggandet. Det funkar säkert skitbra.
Lyssna på den här skönsångaren ist. Min kompis Johannas pappa som är både Bellman, tomten, Paul Mccartney och trubadur sjunger en fantastisk sång. Den ger min nostalgiska känslor från mellanstadiet. Vi kom hem till Johanna för att äta mellis (som bestod av en skogaholmslimpa som vi delade på, nudlar och Oboy), tittade på "Glappet" och lyssnade till Kalles gitarrspelande samt sång. Jag hoppas att ni njuter av den lika mkt som vi gjorde.

Recept

Koka lite frustration.
Blanda i 3 skedar med fantasilös energi.
Rör runt med en förtvivlad slev
Häll ned den grå smeten en blek form
Skjutsa in jäveln i ugnen
Sedan är bara avnjutningen kvar.
Smaklig måltid!
Metod: Trist tillvägagångssätt.
Analys: Seg konsistens.
Resultat: Smakar skit.
Diskussion: Det är pga tidsbristen.
Litteraturlista: Matildas uppsats.
Min uppsats smakar skit.

Jag ljög, det blev utgång

Skulle ju vila igår, men det blev en utgång iaf. Jag har inte mått så bra idag... Känns typ som att någon trampat ned mig till liggande position. Nu sitter jag med uppsatsjäveln igen. Fick superbra feedback av en klasskompis! Så nu är det bara att jobba på. Kolla vad fin jag var i fredags:
Jag tycker att jag passade ganska bra in i temat "cirkus". Verkligen. Snygg hållning också. Jag förtjänar att må dåligt idag. Nu ska jag snart sova och imorgon ska jag bli en bättre människa. Håll tummarna för det.
Natti!

Mickans fest

Snodde dessa bilder från Michaelas facebook:
Vi förfestade hemma hos M's mamma för att sedan gå till det sämsta stället i världen - Ambassadör. Helt allvarligt, det är ett horhus bokstavligt talat. Men vi hade kul, sällskapet gjorde ju allt och det var så jävla kul att gå ut med min älskade Michaela! :) Det var ju ett tag sedan... Sist vi festade ihop var december 2008... Sedan vart hon ju gravid och avståndet till Australien har ju påverkat en del.
Från min mobil:
EN minut innan den här bilden togs, välte jag ut en killes drink som han precis hade betalat för :/ Stackarn.
Kul kväll igår! Somnade dock vid fyra, halv fem och gick upp tio för att jobba. Är helt slut och ögonen glänser i den röda tonen... Nu ska jag vila!

Ikväll är det dags att fira Mickan!

Och min mobil har kommit! :) Jag är överlycklig. Mickan är bara några veckor i Sverige och ikväll ska vi ut och ha kul! Dock måste jag jobba imorgon, så jag får väl ta det lite lugnt. Får se hur det går.
Min uppsats är snart klar och jag ska börja med filmklippningen. Jag har en vecka på mig tills både filmen och uppsatsen ska vara färdiga, så nästa vecka blir ännu en spännande isolering framför datorn... Men shit vad skönt då allt är klart! Det här är det absolut sista på utbildningen, vilket är underbart! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan klippa lite film. Ha en fin fredag!

Pantern J

Kom på ett kul minne så här på morgonkvisten:
Då jag hade sommarlov mellan femman och sexan ringde det på dörren och ute på trappen stod en rosa panter. Tro inte att jag försöker hitta på nån rolig historia ala tysken ryssen och bellman, för den här historien är sann.
Det visade sig iaf att det var min kompis J som befann sig inne i en rosa panter-dräkt. Hon hade fått låna den på sin pappas jobb (som ligger vid Centralen), varför vet jag inte, och hon hade klätt på sig dräkten redan där för att sedan ta sig ut till Hässelby med tunnelbana och buss. Hon hade alltså åkt tunnelbana och buss klädd i en rosa panter-dräkt! Eftersom man inte kunde se vem som befann sig inne i dräkten, ansåg hon inte att det var pinsamt, hon tyckte nog att det var jättekul att alla tittade, skrattade och pekade på henne som det freak hon faktiskt är....
Så här såg dräkten ut, vad jag kommer ihåg iaf
Hon ville sedan at vi skulle promenera hem till henne eftersom hon var helt genomsvettig i dräkten, varpå hon tvingade mig att följa med. Jag kommer ihåg hur jag skämdes... För henne var det ju inte alls pinsamt, ingen såg ju att det var hon, men jag fick gå där bredvid en jävla rosa panter som om det var det mest normala i hela världen...
Detta inlägg är till dig min gris, nämnde inte ditt namn eftersom du då säkert skulle få hybris av allas uppmärksamhet ;)

Köpt ny mobil!

Yes! Och den är grön. Miljövänlig alltså, återvunnen plast. Tydligen tar den sjukt bra bilder, en av topp fem just nu. Kul. Det här är dagens nöje för mig. Uppsatsskrivningen har jag loggat ut från.
Min nuvarande telefon är ett arv från systersonen Linus, och för honom var det ett arv från hans pappa Micke. Den har alltså haft tre ägare och ändå funkar den! Dock börjar den å mig på nerverna, batteriet börjar säga ifrån och den hänger sig lite då och då. Jag måste ändå säga att den är en av de bästa jag haft, trots att folk skrattar åt mig då jag tar upp den ur fickan...
Nu är det dags att sova! Natti!

Vore ganska trist om jag skrev vad jag sysslar med...

Men jag vill sammanfatta min dag ändå:
9.30: Jag fortsatte mitt skrivande på uppsatsen. Det gick bra.
13.00: Jag blev frustrerad och pausade från skrivandet genom tt dammsuga min pojkväns lägenhet och skura toaletten. Som tur var kom han hem på lunch mitt i mitt dammsugande (han fick alltså se hur snäll flickvän han har som städar hemma hos honom) och han lagade lunch. Vi åt falukorv och makaroner.
14.00: Jag fortsatte mitt skrivande och möblerade om hela uppsatsen.
16.00: Jag gick och köpte chips och godis som belöning. Det var kallt ute.
16.15: Jag fortsatte mitt skrivande. Uppsatsen börjar ta form nu.
20.00: Jag bloggar om min otroligt händelserika dag.
Nu vill jag ha vin eller nåt som ännu en belöning. Ska se vad som finns i skafferiet...
Kul dag va!

Upptagen, stressad

Men med gott mod mina damer och herrar! Har bara inte tid att skriva. Jag har ett liv. Närå. Men är det inte så att många som bloggar inte har ett liv? Eller så är det precis vad de har. Dock är jag så jävla trött på att se samma ointressanta gamla poserings-bilder, samma vanliga trams om outfit, smink och träning.
Nu har jag avslutat dagens arbete med uppsats, koreografering av solo till min fina solo-dansös och ska klä av mig naken och dansa afro. Fick bara lust till det.
Jagärsåjävlatröttjustnu!
Natti natti!

Min trädgårdsmästare

Våren är här och A var sjukt sugen på att inreda sin lilla uteplats. Han ville ha en en-buske i en kruka (?) Och han tänkte till en början ta en av dessa buskar:
Jag pikade lite om att jag inte trodde att de skulle funka att ha i en kruka... Men han svarade erfaret att det visst skulle gå, krukan (den berämda adidas-krukan) är jättestor.
Kolla in  lyckan han utstrålar "ååhhhhh buskar ahhh"
Efter lite övertalning valde han denna lilla grantopp, den passade ju perfekt!
I bakgrunden ser ni trädgårdsmästaren sopa bort grus. Han var så otroligt stolt över sin kruka och buske/blomma och påminde mig ett flertal gånger under kvällen hur fint han hade gjort. Jag tror han drömmer om en lite större trädgård att påta i, han verkade ju helt klart gilla att plantera och fixa...

Sommar kom!

Gud vad jag ser fram emot den här sommaren! Resan till Portugal är bokad, danslägret blir av, jag har jobb (kanske inte det roligaste om jag ska vara ärlig, men det är ändå bra att jag ens har nåt) och jag hoppas fortfarande på att jobbet i Italien blir av. Jag känner på mig att den här sommaren kommer att bli den bästa!
Förra sommaren bestod av massa roliga saker, Sandhamn, Side mm mm... Men då var pappa svårt sjuk och vi hade precis fått reda på hans diagnos - cancer. Jag hade en ständig oro i magen och fick ångest var varannan dag. Det var en tuff sommar för oss alla i familjen och det var svårt att kunna njuta av roliga saker.
Självklart skulle den kommande sommaren bli tusen miljoner gånger bättre om pappa fanns med oss. Då hade vi åkt båt tillsammans och varit på landet, grillat och haft skoj. Vi får göra roliga saker för honom helt enkelt. Gud vad jag saknar honom! Helt sjukt. Men jag tror att jag har accepterat verkligheten nu. Jag är iaf på g.
Jag ska göra den här sommaren till den bästa! Systerdotter Melina tar studenten, systerdotter Becca går ut nian och jag tar examen. Det ska vi fira stort! Sommar kom nu!

Hos pappa

Igår var jag och A och hälsade på pappa vid graven. Vi sa även hej till Tord, Mickans pappa som vilar bredvid. Vi ska beställa gravsten till dig snart pappa. Den kommer bli så fin.
Fina fina pappa. Det känns så overkligt.
Du fick ett vitt sten-hjärta och den söta lilla lyktan till höger.
Plötsligt dök en jättesöt och kelig katt upp. Han fick hålla dig sällskap då vi sa hejdå till dig.
Älskar dig pappa.

Dagens skratt

Andreas ger mig så mycket glädje. Sitter och skrattar högt fortfarande. Vi sitter och kollar på Humorgalan och det blir reklam. Ni vet den där reklamen för resor med ett visst bolag? En till ledtråd: De har en signaturmelodi som går typ "its a little bit funny" osv... Det är Billy Paul som sjunger den...
A: Alltså fattar du hur smarta de är? Med låten och deras reklamer. Det är så sjukt bra!
Jag: Mmm.
A: De har verkligen lyckats. Direkt då man hör den här låten och ser reklamfilmerna på det där (man ser en man komma upp ur en pool) så tänker man ju på Ving.
(Värt att påpeka - det var reklamen för Fritidsresor)

Första frukosten utomhus imorse!

Mysigt va? Visst, jag har en filt runt benen, men sedan blev det för varmt för filt.
Nu är det vår :)
Idag har jag och hjärt varit och hälsat på pappa vid graven. Jag köpte ett hjärta som var i sten och en jättesöt lykta på lantagen som jag la på graven. Lyktan var pytteliten, det ryms bara ett värmeljus i. Kan lägga upp bilder imorgon. Sedan var vi och hälsade på Mickan och Poppy, hon var så söt! Poppy alltså. Ok, Mickan du var också gullig.
Hjärt tror att han är trädgårdsmästare... Han köpte en liten en som han har planterat i en adidas-kruka. Stoltheten i hans ögon går inte att missa.
Nu är det dags för plugg och förhoppningsvis lite Humorgala!

Åh mitt vackra Portugal!

I juni ska jag och hjärt åka till Portugal, min 25-årspresent är äntligen bokad! Vi är borta i två veckor, flyger direkt ner till Algarvekusten (som jag aldrig varit på), förhoppningasvis får vi låna min komis Joaos pappas hus i Vilamoura, sen är väl planen att åka runt till olika städer. Vill även åka upp till favoritstaden Lissabon för att gå på alla gay-klubbar och promenera på de små söta kringelvägarna. Älskar Lissabon! Algarve verkar inte heller helt fel.

Bild på Vilamoura:


LÄNGTAR!

Ikväll har vi ätit räkor (läs jag), en sjukt god brieost, druckit 3,5:or och ätit chips. Jag tyckte även att matchen Villareal - Barca var sjukt underhållande. Hör på det Bosse! Man blir som man umgås... 


Mysig valborg + första dagen på nya jobbet

Det blev en lugn och mysig valborg med Andreas, Anna, Mickan och Tess. Vi avslutade kvällen hemma hos mig med chips och vin.

Idag har jag jobbat på det nya jobbet. Lite annorlunda mot vad jag är van vid. Men men, man vänjer väl sig... Jag är så jävla trött nu att jag inte orkar skriva. Vill bara ha räkor och brie och mysig söndagskväll. Jag menar lördag... Trött. Bla bla. Puss

RSS 2.0