Filmkursen igår

På pendeltåget ut till Tumba kom vi på vad vår grupp skulle göra för typ av film: ASKUNGEN! Vi ville göra den mer fysisk och ta in dans och rörelse. Resultatet blev magiskt. Vi blev så nöjda med den att vi vill sälja den till Svt's barnprogram. Vi jobbade som ett jävlar-anamma-team, använde sjukt bra vinklar för att förstärka olika känslor, snyggt ljus, la till läskigt passande musik, hade grymma idéer till hur vi ville förmedla handlingen och Karin gjorde grymt bra ifrån sig som berättarröst. Ett måste då det är saga! Och våra insatser som skådespelare - jag säger bara WOW! :) Julkalendern, släng dig i väggen! Here comes Karin, Graciette, Hannah och Matilda!

Jag och Karin provar peruker till våra roller som de elaka styvsystrarna, dock struntade vi i dem eftersom vi ansåg att det blev aningen för mycket :)
Vi såg istället ut så här. Läckra klänningar va? vi kastade banan på den stackars Askungen..
Hannah spelade den snälla musen Gus som hjälpte askungen med att sy en balklänning åt henne.
Gus (Hannah), Askungen (Graciette) och Styvsyster (Karin)
Hannah spelade även prinsen. Stiiiligt värre med elvisfrillan ;)
Lite "behind the scenes": Askungens sko som hon tappade på balen, prinsen Hannah hittar skon och söker land och rike runt för att hitta den vackra flickan! Och så levde de lyckliga i aaaaalla sina dagar!
Snipp snapp snut, så var sagan slut!

Kommentarer
Postat av: mamma

Vilken fin ide med Askungen. Ni kan ju åka runt till skolor m.m. och ha föreställning. Gör barnprogram med olika klassiska sagor. Jag kommer säkert att sitta i publiken. Ni är så duktiga.

2009-12-03 @ 21:20:46
Postat av: Maria

Som du nämnde tidigare , att börja med barnprogram !!!

Det vore verkligen din grej ! Helt seriöst !!!

Puss på dig !!!



2009-12-04 @ 20:28:47
URL: http://levlivetleende.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0