Komplimanger

Kom bara att tänka på en sak... Gud vad jag är dålig på att ta emot komplimanger! Jag vet inte hur man gör! Inte ens då man får en komplimang skriftligt vet jag hur jag ska hantera det.
Därför säger jag det här: Tack för den superfina komplimangen Zanna! Du verkar vara en pärla!

Kommentarer
Postat av: Zanna

Hihi va gulligt att du hade skrivit ett inlägg :) Du verkar lik mig, jag blir oxå jätteglad och vet inte heller hur jag ska hantera komplimanger :) Blir fortfarande varje dag generad när Stefan säger att jag är vacker, haha, trots att vi är gifta! :) haha.. Samma sak gäller om en vän tackar mig för mitt stöd lr liknande, det gör mig jätteglad men tycker inte att de är nåt att tacka för då jag anser att man ställer upp för sina nära och kära, man ska vara rädd om varandra :)



Jaa, mammas halsduk, gud va underbart det känns att ha en sak ifrån HENNE hos mig <3 Kan inte besriva i ord hur det känns..Jag saknar henne nåt fruktansvärt så det betyder hur mkt som helst, jag har nästan inget får henne, bara för en månad sen fick jag hennes guldhjärta som hon allid bar runt halsen, även då hon gick bort, det tog mig 15 år innan den kom till mig , vilket var hennes önskan. Det bär jag stolt nu och tar aldrig av mig det. Den ska föras vidare i familjen, när jag går bort så vill jag att mitt barn ska få den.. Om jag nu har barn då, vilket jag hoppas. Jag har lagt upp bild på den på bloggen i tidigare inlägg om du vill se, ligger under kategorin "Min vardag" inlägg "mammas hjärta".. Oj vilken lång komentar detta blev, hehe.. Men du verkar så kul och trevlig att skriva med :)



Jaa men absolut så ska vi höra av oss om vi ska till STHLM nånting skulle vara jättekul att träffa både dig och Andreas, även kul om Stefan får träffa lite av min släkt :)



Hur mår ni idag då? fortfarande sjuka?



förresten, vad jobbar du med? Såg det där med håruppsättningen och sen din otroligt duktiga sminkning på hallowen :)



Kraam

2009-11-12 @ 22:11:44
URL: http://coxiq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0