Den finaste helgen!

Ett år har gått sedan jag och Andreas blev tillsammans, eller vi räknar iaf från typ 16:e februari. Dock vet vi inte riktigt eftersom vi dejtade ett tag innan och var kollegor/vänner innan det. Hmm...
Vi hade iaf en mysig dag på stan, vi kände oss som turister eftersom vi hade checkat in på hotell och därifrån knallat ut på stan. Funderade även ett tag på att prata en annan dialekt eller knacklig engelska, men ansåg att det räckte gott och väl med att bara känna sig som en turist. Vi myste högst uppe i PUB-husets restaurang och gick i butiker.
Lite hjärtan bjuder vi på ändå.
Mys på hotellrummet...
Man ser hängig ut då man ligger ned.
MYCKET god mat på restaurang Tantra. Dock kanske inte det roligaste stället trots allt. Cool inredning och god mat, trevlig personal, men ganska öde... Vi hade kul iaf och drack massor med indisk öl. Gott! Sedan bar vi iväg till lite olika barer och hem till hotellet. Skön dag helt enkelt!
Igår spelade vi Nintendo 8-bitars. Andreas julklapp från mig. Nostalgi är ordet! Tror vi spelade i 2 timmar. Sedan kollade vi på film och var allmänt sega. Fina Andreas, tack för helgen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0