Pappa, nu behöver du inte vila ensam

Vi har precis varit och valt gravplats och graven till vänster om Tords var ledig.
Vi kände att det var helt rätt, att de får vila bredvid varandra. Då slipper de aldrig vara ensamma och varje gång vi är där hos pappa, kan vi se efter Tord också. Precis som Mickan och Mickans mamma Annika sa att de skulle göra till pappa.
Den ljusgrå stenen är Mickans pappa Tords och till vänster ska du få vila pappa. Det är på hörnet och platsen är ljus och fin. Min älskade pappa....
Michaela, lustigt att du ringde mig precis då vi stod och valde :) Såg bara att det stod "Mickan australien" då det ringde på telefonen. Visste precis vad du skulle säga. "Välj den, välj den!". Mycket riktigt sa du det. Men nu vet du. Jag älskar dig Michaela.
Ps. Vi fick tändstickor för att tända ljus på Tords grav, men ljusen hade brunnit ur. Nästa gång vi är där ska vi göra pappas grav fin (vi kan dock inte sätta dit gravsten än pga. snön, men vi ska lägga ljus och blommor. Då kan vi tända ett ljus för Tord också.

Kommentarer
Postat av: Betty

Stor kram till både dig och Mickan och era fantastiska, underbara pappor.

2010-01-05 @ 12:51:21
Postat av: annika

Men vad bra! Vi låter den där järngrejen med marsallen stå i mitten. Den är bådas nu! Egentligen ska vi inte behöva planera sånt här...Men vi tar hand om båda papporna nu, Alltid. Jag känner att de känner vår kärlek.

2010-01-05 @ 13:00:28
Postat av: Hilde

Å jeg ble så rørt og "glad" når jeg hørte at din pappa skal være nær Tord. Han snakket mye om han og de kjenner hverandre. Og det er så trist å se graven med snø. Jeg glemmer at den finnes siden jeg er i Austraila.... Og jeg gråter nå. Kram og varme tanker fra Hilde

2010-01-05 @ 15:09:08
Postat av: mickalela

SKITBRA

2010-01-05 @ 16:26:03
URL: http://swedish.blogg.se/
Postat av: Filip Evaldsson

Jag blev helt rörd Matilda. Tack.

2010-01-06 @ 17:13:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0