Tårar

Urs, jag vill inte vakna imorgon. Ska man trösta folket som kommer? Eller kommer jag kanske gråta tills jag bara har 10 % vätska kvar i kroppen? Brukar ju kännas som att det är jag som tröstar vänner till familjen osv.. Mina tårar har ju inte riktigt uppenbarat sig som jag trodde. Men jag antar att ceremonin kommer att påverka mig, få mig att inse vad som hänt, få mina tårar att välla ner.. Man vet aldrig.

Kommentarer
Postat av: Maria

Alla sörjer på olika vis.

Jag har inte svårt att gråta men då det kommer till döden och begravningar så gråter jag inte.

Underligt...

Många kan nog tycka att det är okänsligt att ite gråta på en ära anhörigs begravning..men jag vet inte om jag kanske är för realistisk på något vis...

Jag har redan sörjt innan...och jag vet att huvudpersonen på begravningen inte vill att någon ska vara ledsen utan bara att man ska leva vidare och tänka så positiv det bara går...



Jag har en kompis som var på en stor begravning.

Hennes kompis pappa hade dött och hon satte sig längst bak i kyrkan för hon visste vad som skulle hända.....

Nämligen att hon skulle skratta !!! Hon och en annan tjej satt alltså längst bak på en begravning och asgarvade så tårarna rann ... Pinsamt, men alla beter sig olika...

Skratt, sorg och tårar mynnas ut i en stor känsla..... allt tillsammans.



Alla är vi olika....



PUZZZZZZZZZZZZZZZ.....och sov så gottis !!!

Syns imorgon Darling... ;)

2010-01-06 @ 23:17:10
URL: http://levlivetleende.blogspot.com/
Postat av: Zanna

Jag kommer att tänka på dig och din far i morgon, även tända ljus för honom, det gjorde jag även då jag fick veta att han gått över till andra sidan..



Låt dina känslor komma i lugn och ro, ingen kan förespå hur man kommer att reagera på en begravning men känn inte att det är ditt ansvar att trösta andra, även om det känns så ibland, men du måste låta dig själv sörja och låta andra ta hand om dig också, gumman <3



Självklart kan man vara ett stöd för andra men glöm inte bort dig själv, gumman., Jag gör lätt så, stöttar och hjäpler andra så jag slipper tänka på det som tär på mig..



Det kommer vara så fin , så fridfullt..



Massor utav kramar till dig, underbara!

<3

2010-01-06 @ 23:53:16
URL: http://coxiq.blogg.se/
Postat av: annika

Det här ska du inte behöva vara med om. Det är som en mardröm. Jag känner er sorg och känsla av att inte förstå. Man gör det man måste men förstår inte. Och inte kan man påverka det. Allt bara händer. Det blir en tung dag som känns bättre efteråt.

2010-01-07 @ 08:46:02
Postat av: Zanna

Ja jag känner att jag borde göra det, har ont i hela kroppen idag :S Va ju på 2 lååååånga promenader med Ceros i snön oxå och här snöar det för fullt utanför fönstert nu.. Drar mig för att gå ut.. Ska träffa en tjejkompis som precis fått en dotter (3 veckor sedan) kl 14.30 idag, hoppas det slutat snöa tills dess för jag lär gå till stan.



Men nog om det.. Jag hoppas att det går bra för er alla idag, att ni får ett vackert avsked. Jag tänker som sagt på er och har tänt ett ljus så får brinna ut nu..Och om du inte skulle gråta, så är det INGET fel, inte alls, tårarna kommer när din själ är redo, vännen..



Hihi, du verkar vara en helt otrolig människa! En sån där som sprider lycka omkring sig! Är så glad att Andreas träffat just precis dig!

Bättre kunde han funnit, du är en så fin person, både på utsidan och insidan!



Puss och Kram! <3

2010-01-07 @ 09:46:23
URL: http://coxiq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0